Döntéstámogatás

Pénznyerő automaták - 2

Miért van belőle ilyen sok?

2015. április 16. - Mátyásföldi Imre

A mai nyereményünk néhány olyan termékre vonatkozik, amelynek mozgásaiból kitűnik, hogy igény alapján szolgáljuk ki vele ügyfeleinket. A beszerzés (piros) vonala szinte fedi az értékesítés (kék) vonalát, azaz egy gyorsan beszerezhető és így az igényeket gyorsan kiszolgáló termékről van szó.

Ügyfelünk nyereménye ebben az esetben az a közel 20 millió forint, amennyivel ezeknek a termékeknek az átlagos készletét csökkenteni lehetne a zökkenőmentes működés megtartásával.

A gyakori hiba, ami előfordul ezeknél a termékeknél, hogy feleslegesen sok készlettel rendelkeznek. Ebből az ábrából kiderül, hogy ha a beszerzés és értékesítés így tudja követni egymást, akkor a termék készletszintjének oszlopai a legkisebb értékesítési érték alatt lennének optimálisak. 

Önnek van stratégiája, hogy miként találja meg ezeket a termékeket? Felmérné, hogy mennyi hasznot hozhat az ilyen helyzetek optimalizálása? 

Ha igen, forduljon hozzám bizalommal! Tudom a megoldást!

A bejegyzés trackback címe:

https://dontestamogatas.blog.hu/api/trackback/id/tr717139949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása